ZULU on keväällä 2007 perustettu yritys, joka tarjoaa kehitysyhteistyön asiantuntijapalveluita suomen, ranskan ja englannin kielillä.

Veera Pensala on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on opiskellut pääainettaan Afrikan-tutkimusta Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi opintoihin on kuulunut laajasti kehitysmaa-tutkimusta, kulttuuriantropologiaa, filosofiaa ja uskontotiedettä. Kenttätyökokemusta on kertynyt neljästä maanosasta. Pensala on tehnyt töitä ulkoministeriössä, työskennellyt useissa kehitysyhteistyötä tekevissä kansalaisjärjestöissä sekä yksityissektorilla erityisesti kyt-hankkeiden, -tiedotuksen ja koulutuksen parissa. Vapaa-ajallaan Veera häärää perheensä kanssa, harrastaa ja toimii aktiivisesti kotikaupunginosansa kehittämisen parissa. 

Oman henkilökuntansa lisäksi yrityksellä on laaja nuorten asiantuntijoiden verkosto, joka tarvittaessa täydentää yrityksen tarjoamia palveluita ja mahdollistaa laajempienkin toimeksiantojen toteuttamisen. Yritys tukee ja kehittää näin samalla nuorten kehitysyhteistyön asiantuntijoiden kouluttautumista kehitysyhteistyötehtäviin Suomessa.

 

 

 

Yhteystiedot

Kehitysyhteistyötoimisto ZULU
Veera Pensala
Liisankatu 11 A 8
00170 Helsinki

etunimi@zulu.fi
+358 50 383 9282