ZULU kirjoittaa, tarjoaa kehitysyhteistyön räätälöityjä koulutuksia ja fasilitointeja, hankkeiden suunnittelu-, seuranta- ja arviointipalveluja, sekä muun muassa suunnittelee näyttelyitä ja tapahtumia.  

Tekstituotanto. Kirjoitamme kehitysyhteistyön eri teemoista artikkeleita, taustoja, katsauksia ja tietopaketteja.

Koulutus ja fasilitointi. Suunnittelemme ja annamme kehitysyhteistyöhön liittyvää koulutusta ja fasilitointia, aihepiireinä kehitysyhteistyöhankkeiden suunnittelu, toteutus, seuranta ja arviointi, LFA ja tausta-analyysit, tulosketju, muutosteoria sekä erilaiset arviointityökalut. Fasilitoimme erilaisia kehitysyhteistyöhön liittyviä prosesseja ja järjestämme työpajoja, joissa syvennämme vuorovaikutteisten tehtävien kautta kehitysyhteistyön eri teemoja.

Hankkeet. Annamme neuvonta- ja arviointipalveluja kehitysyhteistyö- ja globaalikasvatus-hankehakemuksissa ja -hankkeissa, sekä suunnittelemme ja arvioimme kehitysyhteistyö- ja globaalikasvatushankkeita sekä Pohjoisessa että Etelässä. Työskentelykielemme ovat suomi, ranska ja englanti.  

Tapahtumat, näyttelyt ja pelit. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia kehitysyhteistyö-hön liittyviä tapahtumia, tempauksia ja näyttelyitä. Kehitämme myös uusia globaalikasvatukseen liittyviä vuorovaikutteisia pelejä sekä yleisöä aktivoivia tehtäviä.

Referensseistämme löytyy lisää mitä kaikkea muuta olemme aikaisemmin tehneet.

Yhteystiedot

Kehitysyhteistyötoimisto ZULU
Veera Pensala
Liisankatu 11 A 8
00170 Helsinki

etunimi@zulu.fi
+358 50 383 9282